Mål og Planer med SEO for begyndere

Der er mange kilder på nettet, som giver tips og tricks om SEO – dette er endnu én. Jeg er ikke ekspert på området. Men jeg bruger tid og kræfter på at suge til mig, og jeg forsøger at udføre det i praksis på mine websites i det omfang, tiden tillader det. Du kan se en liste over mine websites her på hjemmesiden.

I den kommende tid vil jeg fortsat arbejde med SEO på hjemmesiderne og her på SEO for begyndere vil jeg føre en slags dagbog over arbejdet og forhåbentlig også resultaterne. På længere sigt er det ambitionen, at intet website har færre end 50 daglige besøgende i gennemsnit. Nemt at opnå med nogle og vanskeligere med andre. Det er desuden ambitionen at denne blog skal ligge som nr. 1 på søgetermen SEO for begyndere. Det bliver næppe det store problem, da der ikke er så meget konkurrence på præcist det punkt.

Det er min ambition at skrive om følgende her på siden:

Velkommen!

Laus Sørensen, dansker i Prag

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)