SEO for Begynderes link katalog nu med Page Rank 2!

Så har der været endnu en PageRank opdatering. Jeg er lidt i tvivl om datoen, men tror faktisk, det var i går, d. 7/4 2010

Som sædvanligt har der været plusser og minusser på mine sites, men intet revolutionerende. Skal jeg være skuffet over noget, så må det være, at Prag Udflugter fortsat kun har Page Rank 2 på forsiden. Det forstår jeg simpelthen ikke. Men til gengæld har mange af de underliggende sider nu også PR 1 og 2, hvilket er glædeligt. Og kigger jeg på besøgstallene, må jeg også sige, at det lader til at virke – vi skal nok få en god sæson 🙂

Praha Expert ligger fortsat på PR 3. Lidt ambitiøst havde jeg håbet, at den kontinuerlige linkbuilding ville have sparket siden op på PR4 igen – men ikke i denne omgang. En pudsig detalje er, at en af mine link-sider, som ellers har ligget på PR 2, nu er gået helt ned på 0 (det har den nu gjort en enkelt gang før). Det drejer sig om siden med SEO links. Men så slipper jeg i en periode i det mindste for utallige useriøse forespørgsler om at få bragt links på netop den side. På trods af, at det er mere end skåret ud i pap, bøjet i neon og pisset i sneen, at jeg kun optager links dér, hvis man først bringer et link til mig, så har jeg modtaget 100-vis af forespørgsler om ikke-gensidige links fra siden. Jeg har en standard e-mail, jeg kan sende på 2 sekunder, som gentager betingelserne, og i 9 ud af 10 tilfælde hører jeg ikke mere. Den trafik holder så nu en pause, hvilket er helt fint!

Men rigtig glædeligt er det, at SEO for Begynderes Link katalog nu har fået PR2. Der har været en relativt jævn tilstrømning af henvendelser til siden, men jeg håber, det vil øges nu. Egentlig bare af barnlig glæde, for jeg har jo ikke det store ude af siden – ud over at hygge mig med den 🙂

Gad vide, hvordan jeg får spredt budskabet om, at den nu har PR 2, så de forskellige webmasters fatter forøget interesse?

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

På WebIQ har jeg en liste over danske link kataloger, og jeg har i denne uge kørt en opdatering af pageranks på de forskellige hjemmesider.

Der har generelt ikke været nogen større stigninger, og de fleste blev hvor de var også mine egne 4.
Men tilgengæld har Google været der med den store kniv, når vi snakker om fald i pagerank.
Det største fald fra fra en pagerank på 4 til 0.!

Håber det giver lidt at holde op imod.?

Pagerank ain’t everything, som de siger ovre i Staterne. 🙂

Men du har jo afgjort en god ressource som både validerer og overholder alle de gængse krav til en side som skal score højt, en god regelmæssighed i opdateringer og en opdateret WordPress-blog.

Det kan ikke blive meget bedre, så tommelfingeren opad herfra. 🙂

Tak for kommentaren, Henrik 🙂

Og en blog med næsten samme navn som min? Det kan jeg vel nærmest kun være glad for 🙂

Leave a comment

(required)

(required)