Ikke for at prale, men…

Jeg har nævnt nogle gange, at Google Analytics er et godt redskab – og det mener jeg fortsat. Når jeg får tid, vil jeg gå mere i dybden med flere muligheder end de, jeg nævnte fornylig.

Men lige nu føler jeg bare trang til at klappe mig selv på skulderen og dele forsiden med eventuelle læsere – for i al ubeskedenhed, så ser det faktisk ikke så ringe ud. Eneste svage led er Prague Gay – og det er sådan set forståeligt, for det site har jeg ikke prioriteret i et stykke tid. Jeg får stort set aldrig bookinger derfra, så arbejdet – når jeg når til det – bliver ikke kun at få flere besøgende, men også at markedsføre produktet bedre, når først de er kommet derind en tur.

Oversigt over de sites, hvor jeg bruger Google Analytics

Her går det godt, kunne man fristes til at sige

Vi lader billedet stå et øjeblik. Klik bare på det – så bliver jeg glad 🙂

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)