Om

Denne side ejes og drives af Laus Sørensen, udlandsdansker bosat i Prag, hvor jeg beskæftiger mig med turisme. Primære arbejde består i at sørge for indkvartering af individuelle Prag rejsende, først og fremmest i ferielejligheder. Dette sker gennem hjemmesiden Prag Eksperten. Her kan man desuden læse en omfattende Prag guide på dansk. Jeg har skrevet en guidebog, som alle kunder får gratis adgang til i form af en PDF-fil. Jeg forsøger i det hele taget at være den operatør på markedet, som giver den grundigste og bedst opdaterede vejledning både til førstegangsrejsende og til de garvede Prag gæster. Interesserede kan læse om baggrunden for mit valg af job samt om hverdagen og mit arbejde i min blog om Prag Eksperten.

Jeg beskæftiger mig desuden med at arrangere danske udflugter i Prag i samarbejde med et dansk/dansktalende makkerpar, Pavel og Helge. Man kan booke mig som privat guide, typisk i 4 timer. I guidearbejdet lægger jeg vægt på at give gæsterne er personlig og nærværende oplevelse, og jeg arbejder helst med mindre grupper. Men alle opgaver kan selvfølgelig løses.

Mine øvrige hjemmesider tager også udgangspunkt i arbejdet med turisme i Prag.

Født: 18/12 1961

Primære uddannelse: Folkeskolelærer (1988)

Videre uddannelse: ledelse og management, primært i det offentlige. Diplomuddannelse i ledelse. Uddannelse i coaching

Joberfaringer (bl.a.): Regnskabsmedarbejder i FDB (1984-1988), efterskolelærer og forstander (1988-1996), viceskoleleder (1996-2006), indehaver af rejsefirma (2005-?)

Emigrerede til Tjekkiet i januar 2007

Laus Sørensen, indehaver af SEO for begyndere