Vil du gerne blive bedre til SEO?

Hvis du interesserer dig for den digitale verden, så er du helt sikkert stødt på ordet SEO. Hvis du er i tvivl om, hvad SEO er, eller hvordan man bruger det, så har du her en guide til Søgemaskineoptimering. Når du er færdig med denne guide, ved du helt sikkert mere om søgemaskineoptimering, end du gør lige nu.

Guide: sådan bliver du dygtigere til Søgemaskineoptimering

  1. hav styr på dine søgeordsanalyser
  2. sørg for ikke at have duplicate content
  3. sørg for at google ved hvad din side handler om
  4. undgå at have fejl på din side

Ovenstående er ord og vendinger, du bør kende til, når du laver SEO.

Når du laver SEO, er det vigtigt at lave en søgeordsanalyse. Den analyse bruger du til, at finde de ord, som dine kunder søger på på Google. Det er vigtigt at vide, hvilke ord indenfor dit felt som der bliver søgt på. Du kan sagtens have en klar ide om, hvad folk søger på. Men analysen vil give dig et 100% klart svar. Du kan sagtens have flere tusinder af søgeord, som din hjemmeside skal rangere højt på. Så det er bare med at komme i gang.

Når din søgeordsanalyse er færdig, så kan du begynde at bruge den til dit seo arbejde. Du skal undgå at have duplicate content på din side. Det betyder, at du ikke må gengive den samme tekst flere steder på din side. Google vil nemlig gerne have, at al indhold på din hjemmeside er unikt. Google er heldigvis en relativt klog maskine. Har du derfor størrelsesguides eller andet i den stil, der går igen på din hjemmeside, så vil Google se bort fra disse.

Du bruger dine url’s til blandt andet at fortælle Google, hvad den enkelte side handler om. Sørg derfor gerne for, at dit søgeord indgår i din url. Google bryder sig desuden ikke om, at sider melder fejl. Har du derfor for eksempel mange 404 fejl. Så sørg for at få den væk eller sendt over til en side, der ikke melder fejl.

Sidder du med flere spørgsmål?

Hvis du stadig har spørgsmål til seo. Eller er der noget du stadig er i tvivl om ved søgemaskineoptimering? Så findes der her en brevkasse om søgemaskineoptimering. Her har du mulighed for stille dit spørgsmål og samtidig se andres spørgsmål. Der er gode letlæselige svar til hver problemstilling. Siden indeholder rigtig mange gode artikler om alt indenfor søgemaskineoptimering. Vil du derfor gerne vide endnu mere om emnet, så er der rig mulighed for det her.

Du kan finde svar på stort set hvilket som helst søgemaskine relateret spørgsmål på internettet. Du skal blot sørge for at være kildekritisk. Ikke alle ved helt hvad de snakker om. Sørg derfor for at finde hjemmesider eller brevkasser fra folk med oprigtig viden inden for søgemaskineoptimering. Så bliver du ikke fejlledt.