Er du netop startet op som selvstændig, og skal du i gang med at arbejde med seo for første gang i dit liv? Så kan det være en anelse svært at gennemskue, hvor man skal starte, og hvad man skal gøre. Er det sådan, du har det, så er denne artikel til dig. Her får du tre hurtige tips til dit seo arbejde, og den hjælper dig med at komme godt fra start.

Vær grundig med din søgeordsanalyse

Den første del af dit seo arbejde er din søgeordsanalyse. Det er nemlig den, der skal danne grundlaget for det seo arbejde, der bliver lagt i din hjemmeside under opbyggelsen af den. Det er nemlig langt nemmere at lave seo samtidig med, at du opbygger din hjemmeside. Ellers vil du skulle ind og rette i dataene bag hver enkelt side på din hjemmeside efterfølgende. Derfor bør du som en start udarbejde en grundig søgeordsanalyse, sådan du ved, hvilke søgeord det er, din hjemmeside skal slå igennem på. Disse søgeord skal du derefter bruge i din url, sidetitel, metabeskrivelse og så videre under opbygningen af din hjemmeside.

Få hjælp hvis du synes det er svært

Er det der seo en smule svært at forstå? Så få hjælp! Alternativt kan det betyde, at du slet ikke kommer til at ranke på dine søgeord og dermed ikke vil blive fundet af dine kunder på søgemaskinerne. Det betyder i sidste ende, at du mister en del af din omsætning. Derfor kan det virkelig godt betale sig at få hjælp til seo arbejdet, hvis du er usikker på det. Det er nemlig dit seo arbejde, der har betydning for, hvilken placering du får på for eksempel google.

Lær en masse om link Building

Når din hjemmeside er sat korrekt op og alle dine sider er udført med de rigtige søgeord, så er det tid til at tage dit seo arbejde et skridt videre. Det er nemlig sådan, at søgemaskinerne tillægger links en høj værdi og mener dermed, at hjemmesider, hvor andre hjemmesider linker til dem, må være gode. Det er i søgemaskinernes største interesse at vise deres kunder de bedste sider frem. Derfor bør du, når den hjemmeside er lavet, sørge for at andre hjemmesider linker til din.

Nyd din fritid

Hvis du netop er startet op som selvstændig, så har du rigtig meget arbejde foran dig. Som selvstændig kan det være svært at tage sig tid til at holde fri. Det er alligevel noget, du bør gøre for ikke at løbe sur i drømmen om at være selvstændig. Husk derfor også at nyde noget af din fritid og gøre de ting, du synes er sjove. Hold den faste aftale med drengene med pokeraften om lørdagen, eller hvad I nu plejer at lave sammen. Selvom situationen lige nu gør det svært at ses, så kan I stadigvæk bibeholde jeres pokeraftner – I kan blot spille poker online i stedet. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du husker at holde fri – uanset om du bruger tiden på pokeraftner med vennerne eller en romantisk date med din kæreste.