Er du en tech-startup, og vil du gerne have dit produkt ud over rampen? SEO er den mest effektive og langsigtede strategi, som du kan gøre brug af. Du har brug for de rigtige værktøjer til søgeordsanalyse, men noget godt hardware til at skabe det rigtige indhold skal du også have.

SEO eller søgeordsoptimering er vores svar på den hellige gral, hvis du gerne vil have solgt dine produkter og eksponere dem hurtigt og effektivt på nettet. Vejen til denne succes er forskellig, og det er ikke sikkert, at andres vej til succes også er din vej til succes. Det kommer an på dit indledende arbejde, og hvordan du eksekverer din strategi.

Det vigtigste er dog at vide, hvilke behov dine kommende kunder har. Derudover er det ekstra vigtigt at finde ud af, hvor dine kommende kunder finder deres information.

Skab det bedste indhold

Det handler om indhold og særligt evergreen content eller tidløst content. Det er altså særlig vigtigt at finde nogle behov gennem SEO-værktøjer og samtidig reagere på, hvilke relaterede spørgsmål der kommer op i forlængelse af de søgeord, som du gerne vil ranke på.

Indenfor it-verdenen skaber anmeldelser eller sammenligninger af produkter et godt udgangspunkt for at blive en guru inden for blandt andet Logitech. Det kunne være forskellen på diverse gode Logitech-produkter på markedet, eller hvordan du vælger det rigtige Logitech-produkt.

Har du lavet en rigtig god og udførlig anmeldelse, vil det resultere i benchmark for andre sider, og de vil højst sandsynligt gå ind på din side eller sågar linke ind til din side, fordi den har en stor grad af troværdighed.

Det starter altså med at få skabt noget indhold, der skaber værdi. Du forstår langsomt, men sikkert, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Det vigtigste er, at du ikke skal stoppe med at publicere indhold, bare fordi det kører godt. Der er mange konkurrenter, som gerne vil have din ranking.

Publicer løbende kvalitetsindhold for at opbygge den bedste domænescore inden for dit område, og din bedste søgeord vil blive udfordret fra både højre og venstre, hvis du lige pludselig har lavet en masse godt og relevant indhold.

Følg op på dit indhold, og optimer det

Det er selvfølgelig vigtigt at skrive mere og mere indhold, men det er også vigtigt at følge op dit nuværende indhold og se, hvad der performer på den pågældende side. Det kan du gøre ved at tjekke Google Search Console, men også ved at ændre i opsætningen på siden, så dit indhold står på en mere overskuelig måde. Det gør, at dine brugere lettere vil kunne scrolle gennem din tekst, og det vil i højere grad komme dig til gode.

Hav fokus på dit indhold, og optimer på det løbende, så bliver alt dit andet indhold også godt med tiden.