Har du en iværksætter gemt i maven, og har du endelig besluttet dig for at kaste dig ud i projektet som selvstændig, så gælder det om at skabe noget opmærksomhed omkring din nye virksomhed således, at du kan få gang i noget omsætning, og dermed hurtigere have mulighed for at kunne leve af din nye virksomhed.
Et godt stedet at starte med at reklamere for sin virksomhed er på Facebook. Ved at lave en Facebook annoncering kommer man bredt ud. Du har endda mulighed for at tilpasse din annonce en bestemt målgruppe, der passer til din virksomheds målgruppe.

Gør dig synlig
Det er vigtigt, at du gør dig synlig, når du har et firma. Hvis folk ikke ved, at din virksomhed eksisterer, så er det svært at få kunder til at handle hos dig. En nem og effektiv måde at gøre sig synlig på, er ved at reklamere forskellige steder. Det kan dog hurtigt blive dyrt at betale for reklameplads, især hvis du er nyopstartet, og har et sparsomt budget, hvor hver en krone overvejes. Derfor skal du også gennemtænke, hvor det vil kunne betale sig at reklamere for din virksomhed. 

Brug de sociale medier

En billig måde at skabe fokus på din virksomhed er på de sociale medier. Her kan du enten vælge at lave annoncer på for eksempel Facebook. Det koster ikke ret meget.
Du kan også lave opslag på dine egene eller din virksomheds profiler. Så skaber du opmærksomhed blandt dit netværk, og er du heldig, vil nogen af dem måske like og dele dit opslag, hvorefter det når ud til endnu flere potentielle kunder.
Vær ikke ked af at trække på dit netværk. De fleste vil sikkert gerne hjælpe dig, især hvis det kun handler om at dele et opslag.

Skab en større omsætning

Det er helt oplagt at bruge de sociale medier, når du vil skabe opmærksomhed omkring din virksomhed. Det er nemlig der, du nok bliver mest synlig for tiden, hvor mange tilbringer tid dagligt på sociale medier. Med en annonce på Facebook, bliver du også synlig for folk, som ikke nødvendigvis lige leder efter det, som din virksomhed kan tilbyde, men ved et enkelt klik på annoncen finder ud af, at det præcis er netop det, som de står at mangler. Dermed kan du øge din kundegruppe og opnå en større omsætning for din virksomhed.

Brug apps
Hvis du ikke har den fornødne tid, som det vil kræve at være aktiv annoncør og markedsføre sig på de sociale medier, så findes der apps, der er udviklet til at gøre det meget lettere for dig som virksomhedsejer. De holder øje med dine annoncer, og kan for eksempel forny dem automatisk, når de udløber. De kan også komme med forslag til, hvor det netop nu vil være godt at annoncere ud fra analyser af, hvor der er står aktivitet fra brugere.
Der er flere apps at vælge mellem, så vælg den eller de, der passer til din smag og dit behov for annoncering.