Dét betyder mobilvenlighed for SEO

SEO (søgemaskineoptimering) er arbejdet med at rangere en hjemmeside på relevante søgeord- og fraser i søgemaskiner som Google.

Det er en teknisk marketingdisciplin, som kan virke avanceret og besværlig. Derfor beslutter mange at udlicitere arbejdet med SEO til en konsulent eller et bureau.

Hvad enten du ønsker at varetage din egen forretnings SEO-arbejde, eller du ønsker i fremtiden at kunne tage imod SEO-kunder, så kræver det selvfølgelig en vis ekspertise inden for området. Og hvordan får man så det?

Det kan man gøre på mange måder, men særligt én løsning er dog værd at fremhæve: at deltage i et SEO kursus.

Lær fra en ekspert

Der findes adskillelige ressourcer på nettet, der kan benyttes, hvis du ønsker at lære at arbejde med SEO. Desværre er de ikke samlet på ét sted, hvorfor det kan virke som lidt af en jungle at finde rundt i.

Langt de fleste vil finde det lettere, hvis det hele blot var samlet ét sted, så du ikke skal bruge tid på at søge nettet tyndt for indhold. Det er fordelen ved et kursus, da du her lærer det hele på samme sted, og derved ved, at du er blevet betydeligt klogere ved afslutning af kurset.

Ligeledes kan du være sikker på, at det er en reel ekspert, du lærer fra. Når du læser noget på nettet, er der ingen garanti for, at det er skrevet af nogen, der ved noget om emnet. Skal du deltage i et kursus, er det muligt at baggrundstjekke eksperten først.

Det er en fordel, da det sikrer, at du ikke spilder din tid ved at lære noget, der enten er forældet eller lodret forkert. Derfor anbefales det selvfølgelig også, at det er denne løsning, du vælger, hvis du ønsker at dygtiggøre dig inden for SEO-verdenen.

Kan alle blive SEO-eksperter?

SEO er et relativt komplekst og teknisk område inden for online marketing. Det ændrer dog ikke på, at alle kan blive dygtige til det, hvis blot de er indstillet på, at det tager tid.

Du kan ikke blive SEO-ekspert fra den ene dag til den anden. Ofte er det heller ikke nok, at du tager et kursus, om end det kan give dig en god grundforståelse, som du efterfølgende kan bygge videre på. På sigt kan du derfor sagtens opnå status som SEO-ekspert.

Har du et ønske om dette, skal du ikke tøve med at gå i gang. Der findes et hav af kurser, der kan bruges, hvoraf flere af dem er digitale. Derfor behøver du end ikke at tilmelde dig et fysisk kursus, hvis du ønsker at undgå dette.

Det betyder, at du kan sidde hjemme i stuen eller ved skrivebordet, mens du følger det valgte kursus. Her er der selvfølgelig forskel på folk, der nogen foretrækker det ene, mens andre foretrækker det andet. Derfor skal du finde ud af, hvad du foretrækker.

Ønsker du at deltage sammen med andre kursister, hvilket låser op for muligheden for at lave workshops mv., er det selvfølgelig et fysisk kursus, der er det rette. Vil du blot lære for dig selv, kan et digitalt kursus sagtens være tilstrækkeligt.