Der er mange kilder på nettet, som giver tips og tricks om SEO – dette er endnu én. Jeg er ikke ekspert på området. Men jeg bruger tid og kræfter på at suge til mig, og jeg forsøger at udføre det i praksis på mine websites i det omfang, tiden tillader det. Du kan se en liste over mine websites her på hjemmesiden.

I den kommende tid vil jeg fortsat arbejde med SEO på hjemmesiderne og her på SEO for begyndere vil jeg føre en slags dagbog over arbejdet og forhåbentlig også resultaterne. På længere sigt er det ambitionen, at intet website har færre end 50 daglige besøgende i gennemsnit. Nemt at opnå med nogle og vanskeligere med andre. Det er desuden ambitionen at denne blog skal ligge som nr. 1 på søgetermen SEO for begyndere. Det bliver næppe det store problem, da der ikke er så meget konkurrence på præcist det punkt.

Det er min ambition at skrive om følgende her på siden:

  • Beskrivelse af arbejdet med SEO på hvert enkelt site samt rapportering om resultaterne
  • Artikler om grundlæggende SEO teknikker
  • Henvisninger til andre kilder – der er mange, som er dygtigere end jeg er, og hvorfor ikke pege på dem?
  • Forhåbentligt få og give feedback – skabe interaktivitet med læsere
  • Selv blive klogere i processen. Første delmål i den sammenhæng er at få styr på WordPress platformen. Hvordan ønsker jeg, den skal fungere – og hvordan får jeg den til det?

Velkommen!

Laus Sørensen, dansker i Prag